Fokus på at give dig
en tryg oplevelse

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlæge. Vi har derfor særlig fokus på at give vores patienter en tryg og god oplevelse i stolen.

Mød os

Vores filosofi er at sikre at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem

På klinikken værdsætter vi høj faglighed og kvalitet af vores arbejde, hvorfor klinikkens personale løbende er på kurser og videre uddannelse.

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlæge. Vi har derfor særlig fokus på at give vores patienter en tryg og god oplevelse i stolen.
Vi har stor erfaring i tandlægeskræk og tager os tid til at skabe den ro og trykhed, der er nødvendig for en god oplevelse.

Vores behandlinger tilbydes 100% smertefri.

Under dit besøg hos os, vil du med et smil møde både tandlægen, tandplejeren og klinikassistenterne. Vi har forskellige kompetencer, men arbejder som et team for at opnå de bedst mulige resultater i behandlingen af dig

Kontakt

Pernille Diederichsen

Tandlæge

Født 1965
Uddannet tandlæge i 1998 fra Århus Tandlæge skole
Klinikejer siden 2008
Medlem af dansk tandlægeforening
Har gennemført “full core curriculum” på Dawson Academy i England med fokus på avanceret genopbygning af tandsæt

Ayse Merkit

Født i 1985
Uddannet klinikassistent i 2006
Ansat siden februar 2019

Betina Thomsen

Tandplejer

Født 1978
Uddannet tandplejer i 2005, fra Århus Tandlægeskole
Ansat siden januar 2021
Tandlægepraksis siden 1940'erne

Beliggende i hjertet af Århus

Vi er beliggende i hjertet af Aarhus, og i gå afstand fra både tog og letbane, og busserne holder lige foran hoveddøren. Der har været tandlægepraksis i ejendommen siden 1940`erne.

Klinikken er velrenommeret i området og har gennem årene opbygget en stor skare af glade og tilfredse patienter. Klinikken er siden 2008 drevet af tandlæge Pernille Diederichsen som er uddannet fra Aarhus tandlæge skole i 1998, og har løbende uddannet sig på kurser i ind og udland.

Kontakt os »